Consiliere psihologică online – coach-ing

Ședințe de consiliere prin e-mail

Presupune transmiterea unui e-mail consilierului (setsim@me.com), iar acesta va răspunde solicitărilor dumneavoastră referitor la problemele personale pe care relatați. Avantajul este că vă puteți pune ideile în ordine și să le formulați mult mai bine atunci când scrieți, puteți detalia ceea ce considerați că este necesar a fi subliniat și puteți modifica textul înainte de a-l trimite. Psihologul vă va răspunde în 2-24 ore de la primirea e-mailului (în funcție de complexitatea problemei prezentate).
Costul unei sesiuni de dialog în scris care presupune un e-mail de la dumneavoastră și un e-mail de răspuns este de 80 de lei.

Ședinte de consiliere prin dialog scris, în timp real

Acest tip de ședințe se adresează celor care preferă comunicarea în scris, pentru cei ce nu se simt confortabil pentru a se prezenta la o ședință în cabinet și/sau nu sunt din țară. Comunicarea se realizează prin intermediul facebook-ului
https://www.facebook.com/Consiliere-și-dezvoltare-personală-Psiholog-Simona-Seteanu-409113782631909/
O ședință de discuții online, în timp real, durează 50 minute și costă 120 de lei.

Ședinte de consiliere prin telefon

Este modalitatea cea mai facilă pentru cineva care preferă exprimarea verbală, pentru cei care nu sunt se simt confortabil pentru a se prezenta la o ședință în cabinet sau pentru cei care nu sunt din București.

O ședință telefonică durează 50 minute și costă 120 de lei.

 

 

Plata se realizează anticipat, după trimiterea unei solicitări la adresa setsim@me.com. Ședința se poate reprograma, dacă este anunțată cu cel puțin 48 de ore înainte de data și ora programării. Dacă anularea/reprogramarea se face între 48 de ore și 24 de ore, se va considera contravaloarea a o jumătate din sedință. Dacă anularea se face cu mai puțin de 24 de ore față de ora stabilită, ședința va rămâne oricum plătită.

Mai multe despre mine aici: https://psihoworkshop.wordpress.com/simona-luiza-seteanu/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s